Nieuws

Symposium 2020 - Snelle screening bij de poort: sturing van food & feed processing.
Meer…

Vacature : Bestuurslid AOAC Lowlands
Meer…

Inschrijvingen

Symposium 2020 - Snelle screening bij de poort: sturing van food & feed processing.

Algemeen

Dagelijks worden processen aan- en bijgestuurd op basis van uitslagen van snelle (screenings-)testen. Hoe werken die eigenlijk en wat is waarde van het resultaat? Het symposium is voor allen die betrokken zijn bij de ontwikkeling, het gebruik en de controle van snelle methoden voor toepassing in de productie van levensmiddelen en diervoeders.

Op donderdag 15 oktober 2020 organiseert AOAC Lowlands het symposium “Snelle screening bij de poort: sturing van food & feed processing”. Tijdens het symposium zullen gerenommeerde sprekers uit België en Nederland verschillende invalshoeken rond het gebruik van snelle screeningstesten toe lichten. Zo zal Dr Stillatus (Belgian Pork Group) uiteenzetten hoe de speekseltest ingezet wordt om het proces te sturen. Dr de Winter (Baseclear) zal de laatste ontwikkelingen bespreken op gebied van aantonen van pathogenen waaronder Listeria monocytogenes. Dr Reybroeck (Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek) zal een overzicht geven over de ontwikkeling en validatie van sneltesten voor de zuivel.

Het symposium is voor allen die betrokken zijn bij de ontwikkeling, het gebruik en de controle van snelle methoden voor toepassing in de productie van levensmiddelen en diervoeders

Doelgroep is een breed publiek van producenten, QA managers, onderzoekers, consultants en consumenten.

Kosten en voorwaarden

Bezoekers
  • 200 EUR, excl. BTW (inschrijving en betaling vóór 31 augustus 2020)
  • 250 EUR, excl. BTW (inschrijving en betaling nà 31 augstus 2020)
  • 125 EUR, excl. BTW voor studenten, mits geldig bewijs.
Indien u zich hebt aangemeld en indien u zich niet hebt afgemeld tot 14 dagen voor aanvang van het symposium dan wordt het totale bedrag van de inschrijvingskosten in rekening gebracht.

Sponsors
  • €500, excl. BTW – toegang 1 persoon; flyer in tas.
  • €1000, excl. BTW – toegang 1 persoon; flyer in tas; promotie materiaal; tafel of speed presentatie 10 min.

Inschrijvingen

U kan zich online ischrijven via het formulier AOAC Symposium 2020 inschrijvingen.