Nieuws

Symposium 2017 : Presentaties beschikbaar Meer…

Inschrijvingen

Symposium 2017 - Darmgezondheid : gezondheid zit in de darmen

Algemeen

Onze darm als energiefabriek alleen: die tijd is definitief voorbij. De belangrijke rol van onze darmen en de micro-organismen daarin, voor het immuunsysteem, gezond gewicht, de spijsvertering, vitamine productie en zelfs ons gedrag is vastgesteld. Ook in de diergeneeskunde wordt veel aandacht besteed aan het microbioom, met betrekking tot ziekte en gezondheid en als alternatief voor het gebruik van antimicrobiële groeipromotoren.

Sleutel in alle onderzoek is ‘’Wat is een gezond microbioom en hoe houden we ons microbioom en dus onszelf gezond’’.

Op donderdag 21 september 2017 organiseert AOAC Lowlands de bijeenkomst “Darmgezondheid: gezondheid zit in onze darmen”. Tijdens het symposium zullen gerenommeerde sprekers van overheid en bedrijfsleven uit België en Nederland verschillende invalshoeken rond darmgezondheid bij mens en dier belichten.

Het symposium is voor allen die betrokken zijn bij het onderzoek naar darmgezondheid, bij het toepassen van therapieën en bij de ontwikkeling en productie van pro- en prebiotica voor toepassing in levensmiddelen en diervoeders.

Het symposium is bedoeld voor een breed publiek van zowel onderzoekers, producenten, QA managers, therapeuten, consultants en consumenten.

Kosten en voorwaarden

  • 175 EUR, excl. BTW (inschrijving en betaling vóór 31 augustus 2017)
  • 200 EUR, excl. BTW (inschrijving en betaling nà 31 augstus 2017)
  • 100 EUR, excl. BTW voor studenten, mits geldig bewijs.

Indien u zich hebt aangemeld en indien u zich niet hebt afgemeld tot 14 dagen voor aanvang van het symposium dan wordt het totale bedrag van de inschrijvingskosten in rekening gebracht.

Inschrijvingen

Online ischrijvingen voor AOAC Symposium 2017 zijn niet langer mogelijk.